HTML

baj.gor.blog

Miniszterelnök-jelölti blog, esetleg miniszterelnöki, már ha az állásinterjún felvesznek. De úgy néz ki, nagyjából sikerült megbundázni

Friss topikok

  • europipi: Kedves Miniszter Elnök Úr! Ön elég itelligens és filozófikus alkat, hogy nem fog haragudni -reméle... (2014.01.10. 18:56) Kedves Népem!
  • JMB (törölt): Nem tudom ki üzemelteti ezt a blogot, de jól teszi!;) Lenne egy képem, amit szererintem felrakhatn... (2009.06.01. 18:56) Okos gyerek a Feri
  • Bajnai Gordon: Igen, hát a jóságom közmondásos, akárcsak a hazaszeretetem. Hazaszeretetből vállalni a miniszterel... (2009.04.07. 09:02) Egy forint

Archívum

2009.04.01. 09:17 Bajnai Gordon

Kedves Népem!

Először is bemutatkoznék: Bajnai Gordonnak hívnak, és ha minden jól megy, én leszek a miniszterelnökötök. Remélem ugyanúgy örültök nekem, mint én magamnak. Ugyanis egy jó barátomtól tudom, milyen fantasztikus dolog egy országot vezetni. Szeretném már egyszer én is kipróbálni.

A blogot április elsején indítom, de hangsúlyozni szeretném, hogy ez pusztán a véletlen műve. Mint ahogy a blog tartalma is független a valóságtól. Értsd, ahogy akarod.

Természetesen nem azért írok blogot, mert érdekelnek a kommentjeitek. Egy frászt. Magasról leszarom a véleményeteket. Azért írok blogot, hogy ne csak érezzétek, hanem olvassátok is, milyen az, amikor fáj. Merthogy fájni fog. Nem kicsit, nagyon. Nem nekem, neked. Úgyis mazochista vagy és szeretsz szenvedni.

Van ugyanis egy csomagom. Nagy és fekete. De azt nem mondom meg, mi van benne. Meglepetés. Majd ha megszavaznak ezek a kedves képviselő bácsik és nénik, és jókedvemben leszek, elárulom, mi van benne.

Addig is viszont kiadom az első rendeletet: aki nem tér vissza erre a blogra és nem ír dicsérő kommenteket rólam, attól nemcsak a 13. havi nyugdíjat fogom elvenni, hanem a karóráját, a szüzességét és természetesen a libáját. Megértette mindenki?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnaigordon.blog.hu/api/trackback/id/tr831039221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyugdíj 2009.04.01. 20:31:49

nyugdijasokhoz.blog.hu/

Egy lehetséges megoldás a 13.havi nyugdíj fedezetére.

ftk 2009.04.02. 15:34:50

Nincs libám... izé, szüzességem sincs. De a karórámat nem adom!!!! :)

Bajnai Gordon 2009.04.07. 09:04:38

kriszi kedves, nem kell magától adnia, készséggel érte küldöm az APEH-et. Nagyböjt van, ilyenkor kell gyakorolni leginkább a lemondást.

europipi 2014.01.10. 18:56:36

Kedves Miniszter Elnök Úr! Ön elég itelligens és filozófikus alkat, hogy nem fog haragudni -remélem- a leírtakért, melyet az országért való aggódás diktál. Egy ember nem lehet egyszerre szép és okos, mondja a közmondás (igaz már találkoztam buta és csúnya, meg szép és okos nővel). Orbán jó szónok és "mutatós" , de személyiség zavara van. Gyurcsány hasonlón jó szónok, de meggondolatlan. Ön nagyon okos, akihez legjobban a háttér munka illik (nem is exhibionista, ami alapvető követelmény lenne az első sorban való megjelenéshez). Alapvetően fontos dolog a harcia magatartás, ami Önből hiányzik, mivel az emberek túlnyomó többsége a hangos ember után megy,akit erősnek ítél, és az emberek inkább az erősnek látszó útonálló mögé sorakoznak, mint a halk hangú, filozofáló, szemükben gyenge főhős mellett. és .félek annyira ilyenek az emberek, hogy inkább az erőt sugárzó Orbán mellé sodródnak, akkor is ha korbáccsal üti őket, mint egy gyengének tűnő bölcs, jóságos ember. Ön az vagyis nem gyenge ugyan (hisz a VALÓSÁGBAN) a halk hangú békés ember az erős, nem a nagy hangú,mint Viktor, de hát a lényeg nem a valóság, hanem a gyakorlat. Higgye el, hogy a legjobb taktika a szavazók nagy tömegének a megnyeréséhez a HARCIASSÁG. Minél több az intellektuális szöveg (és az intellektuális szöveget csak nyugodt, békés hangon lehet előadni) annál több szavazó megy Orbánhoz, esetleg baloldali emberek is, az erőst keresve. Tisztelem Önt, de higgye el, valaki nem lehet egyszerre fikozófus és jó szónok és mivel Ön filozófus keressen egy HARCIAS szónokot. Mivel a kendermagos nincs ott nincs értelme írni véleményemet viszonyukról, és kívánom hasonló hatású valaki a sors nem sodor Ön útjába. Vigyázzon -bár szerintem jól tudja, ha a Halak bölcsessége, és nem befolyásolhatósága érvényesül- az EU tól: Orbánt akarja,ahogy a jenkik is. A választás hamisítás is készülőben van, mely felett az EU szemet fog hunyni, esetleg Orbán letörli a választás intézményét,ha a hamisítás nem lesz lehetséges.
süti beállítások módosítása